Współpraca ze sklepem zMateracami.pl

Portal Hit-Meble.com.pl rozpoczyna współpracę ze sklepem internetowym milodomo.pl. Dzięki wspomnianej współpracy, w naszym serwisie będą się pojawiać nowe poradniki dotyczące odpowiedniego wyboru materaca i stelaża, oraz będą dodawane newsy informujące o nowościach i promocjach w branży materacowej. Dodatkowo, nasi czytelnicy będą mogli skorzystać z kodów rabatowych na zakup materaca w sklepie milodomo.pl

Sklep milodomo.pl oferuje materace i stelaże znanego, cenionego i jednego z największych producentów materacy w Polsce, firmy M&K Foam (tzw. materace Koło). To co czyni ofertę sklepu unikalną w skali kraju, to m.in. bezpłatna dostawa kurierska oraz wysyłka materacy do klienta bezpośrednio z magazynu producenta - dzięki temu w ciągu 1-3 dni od zamówienia, materac jest u klienta.

Oferta sklepu to głównie materace kieszonkowe (sprężynowe), piankowe (wysoko- i termo-elastyczne), kokosowe oraz lateksowe.

Artykuł archiwalny